A Happy End itt kezdődik.
     
 Keresztény társkereső oldal - Itt mindenki szerelemre talál!

1055 Budapest, Falk Miksa utca 4.
Tel: 06 70 405 0605

Jelentkezési lap kitöltése >>

Keresztény társkereső

Keresztény társkereső

Régóta keresi már élete párját? Itt könnyedén megtalálhatja - ebben a segítségére leszünk!

Az Almássy Éva Keresztény Társkereső Iroda 18 éves gyakorlati tapasztalatot és több mint 11.000 fős ügyfélkört tudhat magáénak. Luxus Társkeresés - Keresztény társkereső Budapest

Az itt megalakult kapcsolatokból legalább 2000 házasságkötéssel zárult. Reméljük ez elegendő bizonyíték arra, hogy személyiség-központú, 100% diszkréciót biztosító szolgáltatásainkkal társkeresőink (köztük Ön is) valódi sikereket érhetnek el.

Almássy Éva, a társkereső iroda alapítója hisz a sírig tartó szerelemben. Ennek a vezérelvnek, és szakmai tapasztalatának köszönhetően Ön is rátalálhat kedvesére! Innen mindenki boldogan, párjával kézen fogva távozik!

Keresztény társkereső Budapest szívében

Szeretne valami újat kipróbálni? Nem hisz az online társkeresés sikerében? 

Döntsön Ön is mellettünk, és igényes, magas minőségű szolgáltatásaink mellett! Azon keresztény urak és hölgyek mihamarabbi jelentkezését várjuk, akik számára fontos egy vallási felekezethez tartozni, akik a Biblia tanait és értékrendjét követik.

Keresztény társkereső módszerünk a személyes ismerkedés elvén alapul. Nálunk nem kell hosszú órákon át az internetet böngésznie! Látogasson el irodánkba, és mesélje el egy személyes beszélgetés során, hogy milyen elképzelései vannak a jövőre nézve, milyen párt keres maga mellé!

A témák, amiket biztosan érinteni fogunk, ha befárad hozzánk: intellektualitás, külső-belső tulajdonságok, lelkiség, csillagjegy, vallási hovatartozás, stb.

Abban biztos lehet, hogy rajtunk keresztül kizárólag olyan keresztény 20 és 93 év közötti hölgyekkel és urakkal ismerkedhet meg, akikAlmássy Éva Társkereső Iroda - Keresztény párkereső

  • magasan képzettek,
  • magukra és környezetükre igényesek,
  • hasonló értékrendet képviselnek,
  • boldog párkapcsolatban szeretnének élni,
  • és megfelelnek az Ön által lefektetett elvárásoknak!

Találjon rá élete párjára keresztény társkeresőnkön keresztül!

Hisz a boldog párkapcsolatokban és a házasság szentségében? Amennyiben Ön is idő szűkében van, nincs alkalma ismerkedni, adjon egy esélyt keresztény társkereső irodánknak, és egyúttal a sírig tartó szerelemnek is!

Forduljon keresztény társkereső irodánkhoz, akár már ma!

Keresztény társkeresőink mondták

Kedves Társkereső Iroda! Köszönjük nektek a rengeteg segítséget, támogatást, de legfőképp azt, hogy egymásra találhattunk! Megfogtuk az Isten lábát!
Anna és Zoltán

Kedves Almássy Éva társkereső iroda! Csak annyit mondanék, hogy köszönöm! Köszönöm, hogy támogattatok, köszönöm, hogy életem párját általatok megtalálhattam! És ennek már több mint 5 éve!
Üdv, Kata

Kedves társkereső! Hála nektek, mára boldog háziasszonyként, feleségként és anyaként élhetem az életem a másik felemmel! Nincsenek szavak, amikkel kifejezhetném, hogy mennyire megváltozott az életem a segítségetekkel! Köszönöm!
Üdvözlettel, Janka

Az elején még bizonytalan voltam a keresztény társkeresővel kapcsolatban, de nem tellett bele sok idő, és a ti közbenjárásotokkal megtaláltam álmaim asszonyát, majdani feleségemet. Már a templomi esküvőt szervezzük! Köszönöm, ti vagytok a legjobbak!
Üdv, Ákos

Kedves Almássy Éva társkereső iroda! Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazért a jóért, amit értünk tettetek! Zoli és én immáron házasságunk harmadik évébe léptünk. Nélkületek ez nem valósulhatott volna meg! Mindenkinek csak ajánlani tudlak titeket, akik legalább annyira elveszettek, mint mi voltunk a társkeresés időszakában.
Üdvözlettel, Évus

Kedves Almássy Éva! Szakértelmednek, és társkereső irodádnak hála, újabb két embert tettél végtelenül boldoggá! Kezdetben egyikünk sem gondolta, hogy itt találja majd meg élete párját. Köszönjük kitartó munkádat, és azt, hogy hiszel a szerelemben!
Üdvözlettel, Csongor és Zsófia

Jelentkezési lap kitöltése >>

Keresztény társkereső irodánk az Ön jelentkezését is szeretettel várja!

Kapcsolat

Almássy Éva Társkereső Iroda Budapest

Társkereső Iroda Budapest
1055 Bp. Falk Miksa u. 4.

Email:
almassyeva@tarskereso-iroda.hu

Telefon:
0670/405-0605
06-1-312-6915

Nyitvatartás:
H-P.: 11.00 -  19.00
Sz.: 10.00 - 18.00