A Happy End itt kezdődik.
     
 Komoly társkereső oldal - Itt mindenki szerelemre talál!

1055 Budapest, Falk Miksa utca 4.
Tel: 06 70 405 0605

Jelentkezési lap kitöltése >>

Társkeresés 50 felett

Társkeresés 50 felettExkluzív társkereső irodánk azt vallja, hogy mindenkinek jár a boldogság! Lehet Ön akárhány éves, itt biztosan megtalálja élete párját!

Ne csüggedjen a társkeresés miatt akkor sem, ha elmúlt már 50! Képesek vagyunk az országhatárokat is átszelni az Ön boldogságáért! Magyarországon belül, de külföldre is elér luxus társkereső irodánk keze, bárhol kereshet párt magának!

Exkluzív társkereső irodánk tagjai főként orvosok, jogászok, magasan iskolázott közéleti emberek, színészek - biztosan talál az elképzeléseinek megfelelő párt köztük!

Látogasson el igényes társkereső irodánkba Budapesten, mesélje el személyes élményeit, tapasztalatait az ismerkedéssel, párkereséssel kapcsolatban! 18 év szakértelemmel rendelkezünk, biztosan tudunk segíteni a társkeresésben.

Társkeresés - soha nem késő!

Engedje meg, hogy a segítségére legyünk a társkereső időszakban! Készítsünk közösen egy részletes tervet erre vonatkozóan! Önnek nem lesz más dolga, mint a szerintünk megfelelő jelöltek közül kiválasztani azt, akivel örömmel randevúzna. Ki tudja, lehet, hogy az első alkalmat követően megtalálja azt, akivel el tudja képzelni életét!

Olvassa el sikertörténeteinket, a társkereső oldalunkon szereplő véleményeket, és győződjön meg irodánk sikerességéről a saját szemével! Várjuk Önt is egy kellemes beszélgetésre! Előzetes bejelentkezéshez kérjük, hívjon minket, vagy küldjön üzenetet e-mail címünkre!

Jelentkezési lap kitöltése >>

Szeretettel várjuk jelentkezését!

Almássy Éva Luxus Társkereső Iroda - Társkereső 50 felett Budapesti párkereső 50 felettieknek

Kapcsolat

Almássy Éva Társkereső Iroda Budapest

Társkereső Iroda Budapest
1055 Bp. Falk Miksa u. 4.

Email:
almassyeva@tarskereso-iroda.hu

Telefon:
0670/405-0605
06-1-312-6915

Nyitvatartás:
H-P.: 11.00 -  19.00
Sz.: 10.00 - 18.00