A Happy End itt kezdődik.
     
 Komoly társkereső oldal - Itt mindenki szerelemre talál!

1055 Budapest, Falk Miksa utca 4.
Tel: 06 70 405 0605

Jelentkezési lap kitöltése >>

Magyar társkereső

Magyar társkereső

Magyarországon él, és igényes külföldi társat keres maga mellé, vagy épp ellenkezőleg? Külföldön szeretné megtalálni élete párját, aki szintén magyar származású? Lehet Ön a világ bármely pontját, a mi segítségünkkel megtalálhatja társát! 18 éve társkereséssel foglalkozó irodánkra Budapesten lelhet rá, de ez ne tartsa vissza az ismerkedésben - bárhová örömmel közvetítünk!

Eredményes magyar társkeresés

Adjon esélyt magának a boldogságra! Ha hisz a hagyományos, beszélgetéseken alapuló párkapcsolatokban, a személyes találkozások erejében, akkor itt a helye! Egy kötetlen beszélgetés alkalmával Ön is elmondhatja nekünk, hogy milyen típusú nőre, férfira vágyik (külső, belbecs) - ezek alapján keressük meg az ideális jelölteket. Régimódi módszerekkel dolgozunk, nem használunk adatbázist - az online társkereső oldalakkal ellentétben, az interneten keresztül nem tarthatja a kapcsolatot meglévő ügyfeleinkkel. Itt kizárólag komoly társkeresőkkel ismerkedhet meg!

Kérjen Ön is időpontot egy elbeszélgetésre, hogy mielőbb megtalálhassa a szerelmet, hű társát, majdani férjét/feleségét! Exkluzív társkereső irodánk ajtaja mindig nyitva áll!

Jelentkezési lap kitöltése >>

Szeretettel várjuk jelentkezését!

Budapesti luxus társkereső iroda Magyar párkereső

Kapcsolat

Almássy Éva Társkereső Iroda Budapest

Társkereső Iroda Budapest
1055 Bp. Falk Miksa u. 4.

Email:
almassyeva@tarskereso-iroda.hu

Telefon:
0670/405-0605
06-1-312-6915

Nyitvatartás:
H-P.: 11.00 -  19.00
Sz.: 10.00 - 18.00