A Happy End itt kezdődik.
     
 Komoly társkereső oldal - Itt mindenki szerelemre talál!

1055 Budapest, Falk Miksa utca 4.
Tel: 06 70 405 0605

Jelentkezési lap kitöltése >>

Szolgáltatásaink

Több ezer fős ügyfélkörrel rendelkezünk, melynek aktív társkereső tagjai - a sikeres egymásra találásnak köszönhetően - viszonylag rövid időn belül cserélődnek. Segítségünkkel mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek, ideáljának megfelelő párt, hiszen a regisztráltak adatlapjain megadott adatok és a megadott kritériumok alapján egészen specifikus igényekre is tudunk szűkíteni, legyen szó akár vallási, politikai, iskolázottsági vagy épp fizikai jellegű paraméterekről. A leggyakoribb társkeresési igényeket, legfőbb irányvonalakat az alábbiakban csoportosítottuk, hogy ezzel is segítsünk azoknak, akik esetleg most először gondoltak társkereső iroda igénybe vételére az ismerkedéshez, de természetesen összetettebb, kombinált elvárások megadására is lehetőség van.

Elit társkereső

Elit társkereső

Rendezett egzisztenciájú, komoly kapcsolatot, házasságot tervező hölgyekkel /urakkal ismerkedne?

Magyar társkereső

Magyar társkereső

Magyar anyanyelvű és/vagy állampolgárságú társat keres? Fontos Önnek a kulturális egyezés?

Nemzetközi társkereső

Nemzetközi társkereső

Társkeresés külföldieknek, külföldön élő magyaroknak, valamint azoknak, akik a határokon túlról keresnek társat, házastársat.

Társkeresés 50 felett

Társkeresés 50 felett

Nem csak a húszéveseké a világ! Társkeresés olyan 50 felettieknek, akik komoly kapcsolatot szeretnének, és fontos számukra az intellektuális hasonlóság.

Házasságközvetítő

Házasságközvetítés

Budapesti házasságközvetítő iroda olyan komoly társkeresők számára, akik házasságközvetítést szeretnének belföldön vagy külföldön, életkortól függően családalapítás, gyermekvállalás céljából, egy boldog, életre szóló kapcsolat reményében.

Kapcsolat

Almássy Éva Társkereső Iroda Budapest

Társkereső Iroda Budapest
1055 Bp. Falk Miksa u. 4.

Email:
almassyeva@tarskereso-iroda.hu

Telefon:
0670/405-0605
06-1-312-6915

Nyitvatartás:
H-P.: 11.00 -  19.00
Sz.: 10.00 - 18.00