A Happy End itt kezdődik.
     
 Komoly társkereső oldal - Itt mindenki szerelemre talál!

1055 Budapest, Falk Miksa utca 4.
Tel: 06 70 405 0605

Jelentkezési lap kitöltése >>

Nagy Szerelmi Horoszkóp

 Nagy Szerelmi horoszkóp

 „Amikor a levegő magával ragad,
a tűz pedig az ereidben tombol.
A föld megmozdul a lábad alatt,
a víz pedig hirtelen rád zúdul a semmiből.”

- Bajnóczi Anna -

 

A négy őselem, a Föld, a Tűz, a Víz és a Levegő szoros kapcsolatban állnak az általunk már jól ismert csillagjegyekkel, melyeket 4 csoportra oszthatunk. A 12 állatövi jegy rendszerezése az elemi hatások alapján történik, tehát ahhoz az őselemhez tartozunk, ami leginkább jellemez minket.

A föld természetességét és acélosságát a bak a bika és a szűz jegyűek viselik magukon.

A tűz szilajságát és hevességét a kos, az oroszlán és nyilas jegyekben fedezhetjük fel.

A víz rapszodikusságát a rák, skorpió és halak tudhatják magukénak.

A vízöntő, ikrek és mérleg, csakúgy, mint a levegő, körülölelik az egész világot.

Te tudod, melyik őselemhez tartozol, hogy mi határozza meg személyiségedet, kapcsolataidat? Itt az ideje, hogy fényt deríts mindenre! Kíváncsi lettél? Olvass tovább, hogy ismereteidet mielőbb hasznosíthasd a társkeresés során!

Föld jegy a szerelemben

FÖLD ELEM

Bak 12.22 - 01.20.
Bika 04.21 - 05.20.
Szűz 08.24 - 09.22.


A Föld elem szülöttei mindig páros lábbal állnak a földön: fontos számukra az érzelmi biztonság és a hűség. Bármennyire is dúlnak az érzelmek szívükben, ritkán ragadja el őket a hév. Kezdeti távolságtartásukat azonban könnyedén levetkőzik, mihelyst kellő potenciált látnak leendő partnerükben. Ha rátalálnak életük párjára, szerelmük elmélyül, gyengédségük ragaszkodássá szövődik. A szintén elbűvölő és érzelmes vízjegyűekkel harmonikus párkapcsolatot alakíthatnak ki.

A Tűz jegyű párkereső

TŰZ ELEM

Kos 03.21 - 04.20.
Oroszlán 07.23 - 08.23.
Nyilas 11.23 - 12.21.

A tüzes jegyűek akár már az első szempillantás alkalmával képesek szerelembe esni. Társasági emberek lévén ez sűrűn elő is fordul velük, hiszen folyton az új élményeket, kalandokat, az ismerkedés lehetőségét keresik. Lobbanékonyak, szerelmük a lehető legnagyobb lánggal ég egészen addig, míg partnerüket és kapcsolatukat biztos kezekben (maguknál) tudhatják. Határozottságukkal, humorukkal, energikusságukkal és szétáradó optimizmusukkal tűz és levegő jegyű társaik tudnak csak igazán azonosulni.

Víz jegy a társkeresésben

VÍZ ELEM

Halak 02.19 - 03.20.
Rák 06.22 - 07.22.
Skorpió 10.24 - 11.22.

A víz elem gyermekei - csak úgy, mint a tenger-, fenségesek és rapszodikusak, mindennapjaikat érzelmeik uralják. Változékonyságuk szerelmi életükben is megfigyelhető: hol őrült lánggal égnek, hol háborognak, hol pedig fagyosak, akár egy téli éjszaka. Könnyedén sérülnek, így ember legyen a talpán, aki közel merészkedik hozzájuk! Vágynak a „Nagy Ő” megtalálása, arra, hogy valaki fél szavakból is megértse őket. A hasonlóan szenvedélyes és empatikus föld elemű társaikkal tökéletesen kiegészíthetik egymást.

Levegő jegy, mint társkereső

LEVEGŐ ELEM

Vízöntő 01.21 - 02.18.
Ikrek 05.21 - 06.21.
Mérleg 09.23 - 10.23.

A levegő elem szülöttei szívesen és könnyűszerrel ismerkednek, alakítanak ki (akár örökre szóló) párkapcsolatot. Jól érzik magukat a flörthelyzetekben - gyakran ők maguk alakítják úgy a körülményeket, hogy azok mindenképpen udvarlásba torkolljanak. Szeretik, ha leendő partnerük nyitott, vidám természetű, de nem túlzottan ragaszkodó. Leginkább tűzjegyű társaikhoz vonzódnak, akikben számukra olyan pozitív tulajdonságok rejtőznek, mint a szenvedélyesség, az optimizmus és a szellemesség.

Magadra ismertél? Leendő partneredről is megtudtál néhány hasznos információt? Akkor nincs más dolgod, mint a most megszerzett tudást mielőbb kamatoztatni! Ha segítségedre lehetünk még a témához kapcsolódóan, keress minket bátran!

Válaszd te is az egyik legjobb társkereső szolgáltatásait! Sikeres ismerkedést és szerelem-keresést kívánunk!

Kapcsolat

Almássy Éva Társkereső Iroda Budapest

Társkereső Iroda Budapest
1055 Bp. Falk Miksa u. 4.

Email:
almassyeva@tarskereso-iroda.hu

Telefon:
0670/405-0605
06-1-312-6915

Nyitvatartás:
H-P.: 11.00 -  19.00
Sz.: 10.00 - 18.00