A Happy End itt kezdődik.
     
 Komoly társkereső oldal - Itt mindenki szerelemre talál!

1055 Budapest, Falk Miksa utca 4.
Tel: 06 70 405 0605

Jelentkezési lap kitöltése >>

Mit árul el randipartneredről a kedvenc gyümölcse?

Mit árul el randipartneredről a kedvenc gyümölcse?

A zamatos finomságok többet mondanak fogyasztóik jelleméről, mint azt elsőre gondolnánk. Tudd meg, hogy randipartnered melyik gyümölcsöt kedveli leginkább, majd olvasd el bejegyzésünket, hogy kideríthesd, mennyire passzoltok egymáshoz! Azért a saját kedvencedről se feledkezz meg - rád vajon illik a leírásunk?

Áfonya:

Karakán jellem, tele energiával és tettvággyal. Imádja a nyüzsgést, aktív szociális életet él, számos barátja van. Szeret sportolni, fontos számára az egészséges életmód. Kapcsolataiban könnyed, kíváncsi, ugyanakkor felelősségteljes és megbízható. Humora és érdeklődése megkönnyíti számára az ismerkedést.

Alma:

Pozitív kisugárzás, derűs életszemlélet jellemzi. Élénk társasági életet él: a többiek szívesen töltik vele az időt, mert dinamizmusa, vidámsága mindenkire jó hatással van. Talpraesett és bátor, emellett megbízható, akire mindig lehet számítani. A csábítás gyümölcsének kedvelője szeretőként sem vall szégyent.

Ananász:

Megosztó egyéniség, aki nem köntörfalaz, és határozottan kiáll a számára fontos személyek és eszmék mellett. Célratörő és öntudatos, gyorsan és hatékonyan dolgozik, és a párjáért is mindent megtesz, amíg a másik is megadja számára a kellő szeretetet és törődést. Ennek hiányában azonban viszonylag hamar továbbáll, nem ragad le egy nem működő kapcsolatban.

Avokádó:

Félelmetesen jó emberismerő, aki saját magát sem fél megmutatni a világnak. Néha kissé szétszórt ugyan, de következetes, és lehet rá számítani. Folyamatosan keresi az új impulzusokat, ám a szerelemben hűséges típus. Elvárásai sok esetben magasak, de önmagával szemben is szigorú. A csalást, hazugságot nem tolerálja, az egyenes kommunikáció híve a párkapcsolatban is.

Banán:

Segítőkészség és jó szándék jellemzi, igazi gondoskodó típus. Az életben az egyszerű dolgokat tartja a legtöbbre, ebből adódóan az apróságoknak is nagyon tud örülni. Jóhiszeműségére gyakran ráfizet, de ha rátalál az a társ, aki képes értékelni őt, igazán hálás és hűséges partnerre lel benne.

Cseresznye:

A csábítás a kisujjában van, a flört a lételeme. Humoros, könnyed, imád sütkérezni mások figyelmében, kifejezetten extrovertált típus. Sértődékeny ugyan, de hamar túllendül a sérelmein. Független, mégis ragaszkodó, biztos bázis a család és a barátok számára.

Füge:

Introvertált alkat, aki azonban sok meglepetést tartogat azoknak, akik hagyják kibontakozni a maga tempójában. Igazi ötletember, nagy terveket szövöget, ám a lelkesedése könnyen meginog a felmerülő akadályok láttán - ám ha kellő inspirációt kap, nem ismer lehetetlent. Egy tettre kész, határozott partnerrel remekül kiegészítik egymást.

Görögdinnye:

Kiemelkedő érzelmi intelligenciával rendelkezik, nyitott mások problémáira, hozzá viszont nehéz igazán közel férkőzni. Szeretetét és figyelmét nagylelkűen osztogatja, ám érzékenysége révén könnyedén megbántódik, ha kedvességét nem viszonozzák. Hajlamos a vívódásra, hosszasan mérlegel, mielőtt drasztikus lépésre szánná el magát, de ha már döntött, akkor ki is tart választása mellett.

Gránátalma:

Imád kapni, de adni még inkább. Rendkívül szeretetéhes, és pozitív energiáit partnerére is átragasztja. Lassan nyílik meg, nehezen fogad a bizalmába másokat, de akit egyszer a szívébe zár, amellett kitart a végsőkig. Az ismerkedés során ne sürgessük, adjunk neki időt a feloldódásra: színes egyéniségét azok előtt vállalja fel bátran, akikhez már több bensőséges élmény, tapasztalat köti.

Kivi:

Óriási energiák feszülnek benne, melyekkel hegyeket is képes megmozgatni, ám türelmetlen hozzáállása gyakran téves döntésekhez vezeti. Hajlamos az elhamarkodott ítéletalkotásra is, azonban ha felismeri tévedését, igyekszik gyorsan korrigálni hibáit, és nem szégyell bocsánatot kérni attól, akit megbántott. Nem szívesen adja át az irányítást másnak: a folyamatos kontroll gyakorlásában látja biztonsága zálogát. Egy olyan személlyel, aki egyenrangú partnerként kezeli, remek párost alkothatnak.

Körte:

Az átlagnál sebezhetőbb, de érzékenysége egyben áldás is, ugyanis rendkívül fogékony mások rezdüléseire. Kiváló hallgatóság, azok a részletek sem kerülik el a figyelmét, melyek fölött mások elsiklanak. Segítőkész lélek, aki nem ismer lehetetlent, ha szeretteiről van szó. Csalódásai mögött általában az áll, hogy többet vár el másoktól, mint amit adni képesek.

Mangó:

Üdítően különc, éppen ezért megosztó karakter is. Végletekben gondolkodik és él, üldözi a kihívásokat, de a jól bevált arany középutat nehezen találja – igaz, nem is keresi. Szenvedélyes habitusa vonzza az ellenkező nem tagjait, ugyanakkor tartanak is tőle. Kíméletlen őszinteségét kevés barát és partnerjelölt tolerálja, de ezt nem is bánja, ugyanis a felszínes kapcsolatokat nem neki találták ki.

Őszibarack:

Derűs, kiegyensúlyozott személyiség, akinek sokan keresik a társaságát. Kiváló csapatjátékos, motiváltan dolgozik, és a körülötte lévőket is inspirálja. Ez nem esik nehezére, mert mindenkiben képes meglátni a jót. Harmonikus kapcsolatokra törekszik, ezért igyekszik elkerülni a vitás szituációkat, de őszinte véleményének nem fél hangot adni. Megbízható partner és barát, aki gondosan megőrzi a rá bízott titkokat.

Szőlő:

Igazi hedonista, aki imádja habzsolni az életet és a szerelmet is. Nyugodt természet, nehéz kihozni a béketűrésből, de jaj annak, akinek sikerül! Rendkívül odaadó szerető és remek beszélgetőpartner, így a társkeresés sem okoz problémát számára. Fejlett esztétikai érzékkel rendelkezik, melyet számos művészeti ágban kamatoztathat.

 

Még keresed a szerelmet? Ismerkedj meg vele a legjobb társkereső által!

Fedezd fel szolgáltatásainkat online, és látogass el exkluzív budapesti irodánkba, ahol teljes körű diszkréció mellett segítünk megtalálni a hozzád illő partnert!

 

Kapcsolat

Almássy Éva Társkereső Iroda Budapest

Társkereső Iroda Budapest
1055 Bp. Falk Miksa u. 4.

Email:
almassyeva@tarskereso-iroda.hu

Telefon:
0670/405-0605
06-1-312-6915

Nyitvatartás:
H-P.: 11.00 -  19.00
Sz.: 10.00 - 18.00