A Happy End itt kezdődik.
     
 Komoly társkereső oldal - Itt mindenki szerelemre talál!

1055 Budapest, Falk Miksa utca 4.
Tel: 06 70 405 0605

Jelentkezési lap kitöltése >>

Társkereső segít álomférfit találni Bálint Toncsinak

Máris elkezdte feltérképezni a széles kínálatot az egykori szépségkirálynő.

Társkereső segít álomférfit találni Bálint Toncsinak

Budapest - Bálint Antónia (44) társkereső irodában keresi a szerelmet! Az egykori szépségkirálynő kislánykorában azt gondolta, hogy már korábban megtalálja azt a férfit, akivel leélheti az életét. Ám az évek villámgyorsan telnek, és úgy tűnik, hogy eddig egyik viszonya sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, pedig Toncsi is szeretné már, ha boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhetne.
Toncsi izgatottan ment a társkereső irodához, ahol felvették az adatait, s azt is, hogy milyen szempontok fontosak számára egy férfi esetében Tereh Istvánnal (55), Öcsivel való viharos románcának néhány hete vetett véget. A szövevényes kapcsolat körülbelül egy évig tartott, igaz, voltak közben kisebb-nagyobb megszakítások, de sokáig úgy tűnt, együtt tervezik a jövőjüket. Ám karácsony környékén végleg pont került a kapcsolat végére, sőt Toncsi akkoriban úgy nyilatkozott, nem viselte meg a szakítás, élvezi az egyedüllétet, és egy darabig nem szeretne belebonyolódni semmibe. Azonban úgy tűnik, mostanra meggondolta magát, ugyanis a minap egy társkereső irodában regisztrált, hogy megtalálják számára a tökéletes férfit.

– A barátnőm is szakított a párjával, ezért kitaláltam, hogy segítek neki társat keresni. Először nagyon felháborodott, majd ahhoz a feltételhez szabta, hogy nekem is regisztrálnom kell. Belementem, úgyhogy már túl vagyok a regisztrációs lap kitöltésén, feltöltötték az adatainkat a rendszerbe, és el is kezdtük feltérképezni a felhozatalt – kezdte Toncsi, aki nem először próbál külső segítséggel párt találni, ugyanis tavaly év elején egy internetes oldalra próbált pasit találni magának, de hamar elment a kedve. Akkor nem járt sikerrel, pedig szerette volna, ha belebotlik élete szerelmébe. Most azonban reméli, jobban sül el a társkeresés.

– Vágyom rá, hogy családban éljünk, és legyen valaki mellettem, akivel mindent megbeszélhetek. Számomra fontos, hogy egy pasi férfias, igényes és elegáns legyen. És természetesen az is pozitívum, ha a férfi a tenyerén hordoz, és igyekszik a kedvemben járni – tette hozzá az egykori szépségkirálynő,  akinek társkeresős látogatását a nézők is láthatják a TV2-n futó Édes élet című műsor ma esti részében.

Kiss Tímea

Forrás: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/tarskereso-segit-alomferfit-talalni-balint-toncsinak-2230783

Kapcsolat

Almássy Éva Társkereső Iroda Budapest

Társkereső Iroda Budapest
1055 Bp. Falk Miksa u. 4.

Email:
almassyeva@tarskereso-iroda.hu

Telefon:
0670/405-0605
06-1-312-6915

Nyitvatartás:
H-P.: 11.00 -  19.00
Sz.: 10.00 - 18.00