A Happy End itt kezdődik.
     
 Komoly társkereső oldal - Itt mindenki szerelemre talál!

1055 Budapest, Falk Miksa utca 4.
Tel: 06 70 405 0605

Jelentkezési lap kitöltése >>

Mood Magazin - Mood exkluziv

Exkluzív Társkeresô Iroda Budapest szívében!

„A szerelem széppé teszi azt, amink van, visszaadja, amit elvesztettünk, sôt azzal is megajándékoz, ami eddig nem volt a miénk."
(Nicolas Chamfort)

Almássy Éva szakértelme, vele született képessége felbecsülhetetlen mindazok számára, akik egy életre szóló, komoly kapcsolatot, boldog házasságot szeretnének. Kizárólag tisztességes szándékú embereket képvisel. Társkeresô irodája irigylésre méltó sikereket ért el. Exkluzív irodája az egyik legnagyobb és legsikeresebb társközvetítô mely országosan és nemzetközi szinten is tisztelt, és elismert. Ügyfelei nagyon elégedettek kiváló munkájával. Almássy Éva a rengeteg sikeres társközvetítést követôen úgy döntött, hogy fejleszti cégét és esküvôi ruha szalont nyit. Így a kedves társkeresô hölgy nem csak férjet kap hanem menyasszonyi ruhát is.

– Kedves Éva, látva ezt a lenyûgözô statisztikát ami eléri a 95 százalékot csak gratulálni tudok Önnek. Mi a titka annak, hogy ilyen hihetetlenül magas Önnél a boldog párkapcsolatok száma?
– Elsôsorban az, hogy hozzám kizárólag olyan hölgyek és urak jönnek, akik társtalanok. Szeretetre, megbecsülésre vágyó komoly kapcsolatot keresôk akik nyitottak egy új kapcsolatra, szerelemre, boldogságra. Megadom azt a csodálatos lehetôséget, hogy találkozzon a hozzá hasonlóan komoly kapcsolatot keresô társkeresôkkel. Óriási ügyfélköröm garancia az elképzelt társ gyors megtalálására.
– Melyik korosztályból jelentkeznek a legtöbben?
– Minden korosztály képviselteti magát. A 60-80-as korosztály ugyanolyan boldog izgatottsággal készülnek a randevúra, mint a 20-50-es korosztály. A szerelemre, családra, biztonságra minden korban egyformán szüksége van mindenkinek.
– Hogyan történik a társközvetítés?
– Mivel rengeteg a jelentkezô ezért idôpontot kell kérni, így nem kell várakozni. Egy kellemes, kulturált környezetben elbeszélgetünk, megismerem mélyebben a társra vágyó életmódját, érdeklôdését, külsô és belsô tulajdonságait, múltját és jövôképét, terveit, vágyait. Mindezeket fontos, hogy megtudjam a kedves társkeresôrôl annak érdekében, hogy valóban olyan jelölteket mutassak be akivel nagy valószínûség szerint egymást keresik. Ezt követôen szintén mély részletességgel megbeszéljük a keresett személlyel kapcsolatos összes kérdést. Kiválasztási módszereink között szerepel a lelki beállítottság, intellektuális
készség, vallás, gyermek, dohányzás, külsô tulajdonságok, jövôkép alapján történô választási szempontok. Azok akik a távolság miatt nem tudnak befáradni azokkal telefonon és e-mailben értekezünk. Több mint 12 év gyakorlati tapasztalata igazolja, hogy módszereink célra vezetôek. Teljes diszkréciót biztosítunk minden társkeresô részére.
– Gondolom rengeteg esküvôre volt hivatalos, mindre elment?
– Nagyon sokra elmentünk a férjemmel természetesen, mindre sajnos nem tudtunk elmenni, hiszen sokszor elôfordult az is, hogy egy szombaton kettô is volt. Nagyon jó érzés hallani, hogy: Szeretni, tisztelni, becsülni foglak Téged egy életen át! Ami még nagyobb boldogság amikor felhívnak telefonon hogy közöljék az örömhírt, miszerint megszületett elsô kisbabájuk.
– Ez valóban nagyon megható, csak elismeréssel tudok Önre tekinteni. Esküvôi ruhaszalonjában találnak maguknak ruhát az idôsebb menyasszonyok is?
– Természetesen. A romantikus, klaszszikus, királynôi stílustól a kiskosztümig minden megtalálható. Több száz menyasszonyi ruha közül válogathatnak a kedves menyasszonyok.
– Netalán az örömanyák is felöltözhetnek Önnél?
– Természetesen, óriási a választék kis és nagyestélyi, koktél, illetve báli ruhákból egyaránt.
– Megtiszteltetés volt Önnel kedves Éva beszélgetni, köszönöm szépen.

Eredeti cikk (pdf)

Kapcsolat

Almássy Éva Társkereső Iroda Budapest

Társkereső Iroda Budapest
1055 Bp. Falk Miksa u. 4.

Email:
almassyeva@tarskereso-iroda.hu

Telefon:
0670/405-0605
06-1-312-6915

Nyitvatartás:
H-P.: 11.00 -  19.00
Sz.: 10.00 - 18.00